Algunes recomanacions

Acudiu al Servei d’Urgències només quan sigui realment necessari. Sempre que sigui possible, demaneu cita prèvia pel vostre metge/essa o infermer/a de referència, això pot reduir el temps de resolució del vostre problema de salut, tot i no haver optat a l’atenció immediata.

Sempre que sigui possible, procureu desplaçar-vos fins el nostre centre, on disposem de l’equipament necessari per atendre la resolució del vostre problema de salut. Si per motius de salut, us és impossible desplaçar-vos, truqueu al 112 (les 24 h) o bé al 93 806 33 02 (en horari d’obertura al centre). El personal que us atengui  us podrà assessorar i orientar, durant les 24 h del dia, sobre què heu de fer en cas d’urgència. Al 902 111 444 del telèfon Sanitat Respon podeu trucar per qualsevol dubte relacionat amb la vostra salut o per consultes relacionades amb la sanitat. A part de programar visites, també dóna informació, en diferents idiomes, sobre qualsevol qüestió relacionada amb la salut i els serveis sanitaris. Si esteu inclosos en el programa d’Atenció domiciliària, contacteu sempre que sigui possible amb la vostra infermera/er de referència (tel. 903 806 3302) que us orientarà sobre el que cal fer en cada cas.

Si patiu un accident esportiu i esteu federats haureu de ser atesos a urgències de l’Hospital d’Igualada, o als centres concertats per cada federació. Si voleu ser atesos al CAP, us haurem de facturar l’atenció rebuda.