Algunes recomanacions

Acudiu al Servei d’Urgències només quan sigui realment necessari. Sempre que sigui possible, demaneu cita prèvia pel vostre metge/essa o infermer/a de referència, això pot reduir el temps de resolució del vostre problema de salut, tot i no haver optat a l’atenció immediata.

Sempre que sigui possible, procureu desplaçar-vos fins el nostre centre, on disposem de l’equipament necessari per atendre la resolució del vostre problema de salut. Si per motius de salut, us és impossible desplaçar-vos, truqueu al 112 (les 24 h) o bé al 93 806 33 02 (en horari d’obertura al centre). El personal que us atengui  us podrà assessorar i orientar, durant les 24 h del dia, sobre què heu de fer en cas d’urgència. Al 902 111 444 del telèfon Sanitat Respon podeu trucar per qualsevol dubte relacionat amb la vostra salut o per consultes relacionades amb la sanitat. A part de programar visites, també dóna informació, en diferents idiomes, sobre qualsevol qüestió relacionada amb la salut i els serveis sanitaris. Si esteu inclosos en el programa d’Atenció domiciliària, contacteu sempre que sigui possible amb la vostra infermera/er de referència (tel. 903 806 3302) que us orientarà sobre el que cal fer en cada cas.

Si patiu un accident esportiu i esteu federats haureu de ser atesos a urgències de l’Hospital d’Igualada, o als centres concertats per cada federació. Si voleu ser atesos al CAP, us haurem de facturar l’atenció rebuda.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s