Presentació

CAP Vilanova del Camí

El Centre d’Atenció Primària de Vilanova del Camí forma part de la xarxa de centres d’atenció primària (CAP) de l’Institut Català de la Salut (ICS).

Els professionals que hi treballem, volem prestar atenció als problemes de salut de la població, posant especial atenció en la prevenció de malalties i promoció de l’educació sanitària. Igualment, volem ser el referent dels nostres pacients i fomentar la confiança i seguretat que dipositeu en els serveis que rebeu.

La ciutadania és la nostra raó de ser.

EAP Vilanova del Camí

Els equips d’atenció primària (EAP) som la porta d’entrada i els principals proveïdors de serveis del sistema sanitari. El nostre equip de professionals és qui us atendrà, amb la màxima professionalitat, les vostres necessitats de salut.

Al CAP podreu establir una relació personalitzada i continuada amb el vostre equip de professionals. Un equip proper que també es preocupa pels problemes de la comunitat amb la qual treballem. La proximitat al territori és un dels valors principals de l’Atenció Primària.

l’Institut Català de la Salut (ICS)

7 respostes a Presentació

 1. Eusebi Gil ha dit:

  Us vull felicitar per la iniciativa. El vostre és un centre que sempre ha funcionat molt bé i gran part del mèrit (la majoria diria jo) és del personal que compon l’equip. Gràcies per seguir aquí i molta sort en el futur.

 2. Moltes gràcies companys!

  Salutacions,
  EAP Vilanova del Camí

 3. Moltíssimes gràcies Eusebi. Estem aprofitant les noves tecnologies per apropar-nos als nostres ciutadans i esperem que us sigui d’utilitat.

  Salutacions.
  EAP Vilanova del Camí

 4. Rosa Mª Flores ha dit:

  Molt bona idea. Felicitats a tot l’equip.

 5. Moltíssimes gràcies Rosa Maria. Fem tot el que està a les nostres mans per poder apropar-nos als ciutadans i resoldre tots els seus dubtes. Esperem que sigui d’utilitat!

  Salutacions.
  EAP Vilanova del Camí

 6. Estem teixint una bona xarxa entre tots, esperem que poguem ser útils per a tothom qui ens vulgui conèixer!

Els comentaris estan tancats.