La Unitat de Salut Internacional i de Consell al Viatger

L’espai Salut des del CAP es fa en col.laboració amb els professionals de l’Equip d’Atenció Primària de Vilanova del Camí. L’espai s’emet  el darrer dijous de cada mes.

Aquest mes d’abril els professionals Dr. Fernando Flavio Murano i la infermera Laura Álvarez  ens han parlat de La Unitat de Salut Internacional de l’Institut Català de la Salut de l’Anoia  ubicada  al CAP de Vilanova del Camí que ofereix els serveix de consell al viatger, la vacunació internacional i atenció a la patología importada després del viatge. Informant de com demanar cita, dia de visita, cost i que es fa a la visita entre altres temes.

Un viatge exigeix sempre una planificació i preparació acurada, que inclou la recerca d’informació sanitària del país que es vol visitar, així com els riscos i de les precacuions que cal prendre per gaudir-ne amb bona salut.

Us deixem l’enllaç per poder escoltar l’entrevista :

https://www.vilanovainformacio.cat/el-cap-vilanovi-acull-la-unitat-de-salut-internacional-i-de-consell-al-viatger-per-a-una-planificacio-acurada-dels-viatges-audio/

Advertisement
Aquesta entrada ha esta publicada en Consells, Informació i notícies, Prevenció, Publicacions compartides. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.