A VILANOVA DEL CAMÍ S’HA CELEBRAT EL DIA MUNDIAL DE L’ACTIVITAT FÍSICA AMB LA CAMINADA SALUDABLE

El passat dilluns dia 24 d’abril va tenir lloc la cita mensual amb les persones que de manera voluntària desitgen fer salut conjuntament amb els professionals del Centre d’Atenció Primària de Vilanova del Camí.  Amb el guiatge habitual del senyor Francesc Viera de la Colla Excursionista es va fer una ruta assequible i que, com és habitual, pugui servir perquè les persones poc habituades a caminar puguin notar els efectes beneficiosos de la pràctica de l’exercici físic.

Per gentilesa de dos comerços de Vilanova del Camí es va poder donar una poma a cada participant , de fruita Pakistan Akram i una bosseta de barreja de fruits secs de Temps de .. (botiga situada al mercat de St. Hilari de Vilanova del Camí).

En aquesta ocasió es va triar una ruta propera al riu Anoia i que va entrar al terme municipal d’Igualada, fins la coneguda Creu del Maginet.  Dissortadament la sequera segueix i encara que la verdor de l’entorn es manté quasi no es pot veure el curs del riu i menys sentir-ne la fressa de l’aigua corrent.

La participació va ser d’uns 25 caminaires i creiem que de cara al temps primaveral podria fins i tot augmentar. En aquesta ocasió a més de l’acompanyament de l’auxiliar de tècniques infermeres Sra. Roser Carrique i la treballadora social Sra. Eva Clapés vàrem gaudir de la companyia d’un nou professional incorporat recentment al nostre equip, en Xavier Pérez, que és fisioterapeuta comunitari.  Això vol dir que treballarà amb els usuaris i usuàries del CAP a través de grups i d’exercicis musculars.

Us animem a participar en la propera caminada saludable donat que l’exercici físic té, com ja es coneix de fa molts anys, nombrosos beneficis per a la nostra salut tant física com mental, a més de ser una potent eina de “socialització no virtual”, tant necessària avui dia.  Preneu nota del dia: dilluns 22 de maig a 2/4 de 10 del matí.  Us hi esperem !

Advertisement
Aquesta entrada ha esta publicada en Activitat física, Consells, Excursions i Caminades, Gerència Territorial Catalunya Central, Informació i notícies, Prevenció, Publicacions compartides. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.