El CAP va al Mercat a Vilanova del Camí

El passat dimarts 28 de febrer al matí, professionals d’infermeria i de nutrició del CAP de Vilanova del Camí es van desplaçar al mercat Municipal de la població per promocionar el consum de llegums, en motiu del dia mundial dels llegums (10 de febrer de 2023).

Durant més de dues hores, van estar donant informació sobre les recomanacions de consum d’aquest grup d’aliments, comentant diversos exemples de receptes per cuinar-los de maneres variades, i resolent els dubtes que van fer arribar els ciutadans i ciutadanes. Aquesta activitat comunitària permet apropar a l’Equip d’Atenció Primària a la població, fora del centre habitual, i s’enfoca en la promoció de la salut i la prevenció de les malalties, ja que els llegum formen part del aliments recomanats en la població general per a totes les edats a més de ser una opció assequible en el cistell de la compra setmanal.

Advertisement
Aquesta entrada ha esta publicada en Alimentació, Consells, Informació i notícies, Prevenció, Publicacions compartides. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.