4 de Març dia Mundial de l’Obesitat

Coincidint amb el dia mundial  de l’Obesitat , 4 de març, l ‘EAP de  Vilanova del Camí ha creat un espai temàtic al passadís principal del CAP donant informació per conscienciar la població dels efectes perjudicials que l’obesitat produeix en la salut de les persones, així com difondre recomanacions per prevenir-los

S’ha posat la definició segons l’OMS de  l’obesitat com l’acumulació anormal o excessiva de greix que representa un risc per a la salut física ,emocional i social . Actualment afecta l’obesitat uns 800 milions de persones arreu del món i causa un mínim de 2,8 milions de morts l’any.

Trobem una foto  d’una família menjant a taula i aliments saludables a la nevera i rebost. I informació de l’activitat que es portarà a terme al Mercat Municipal de Vilanova del Camí el dia 28 de febrer de 9:15 a 11:30 on es donarà informació als usuaris de com cuinar els llegums i conscienciar a la gent de la importància de menjar-los i respondre dubtes i preguntes.

Advertisement
Aquesta entrada ha esta publicada en Adiccions, Alimentació, Informació i notícies, Malalties cróniques, Prevenció, Publicacions compartides. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.