Petits canvis per menjar millor : Els Llegums

El CAP Vilanova del Camí ha col.laborat amb Ràdio Nova al programa Salut des del CAP al mes de febrer parlant dels llegums i els   petits canvis per menjar millor.

El dia 10 de Febrer se celebra el Dia Mundial del Llegums amb l’objectiu de seguir conscienciant la població sobre els beneficis nutricionals així com sobre la seva contribució al sistemes alimetnaris sostenibles. S’han organitzat una serie d’activitats per promoure el consum d’aquests.

Laura Balaguer nutricionista i dietista del CAP de Vilanova del Camí ens informa dels beneficis que té menjar llegums i a partir de quina  edat es poden començar a menjar, quantes vegades hauriem de menjar-los a la setmana i com cuinar-los. Us deixem l’enllaç per poder escoltar l’entrevista:

https://www.vilanovainformacio.cat/salut-des-del-cap-es-dedica-aquest-mes-als-llegums-per-fomentar-una-dieta-mes-saludable-i-sostenible-audio/

També informa de la activitat que es portarà a terme al Mercat Municipal del mateix municipi de Vilanova del Camí el dia 28 de Febrer de 9:30 a 11:30 on es donarà informació als usuaris de com cuinar els llegums i conscienciar a la gent de la importància de menjar-los i respondre dubtes i preguntes .

Advertisement
Aquesta entrada ha esta publicada en Alimentació, Consells, Informació i notícies, Prevenció, Publicacions compartides, Radionova. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.