Resum de les activitats setmana del 12 al 16 de desembre organitzades pel CAP Vilanova del Camí

El diumenge 18 de desembre la Marató dedicarà la 31ª edició a les Malaties Cardiovasculars, la principal causa de mort als països desenvolupats i un dels problemes actuals de salut pública més rellevants.

El dia 12 de desembre es va fer una caminada solidària amb esmorzar per gentilesa dels forns del Municipi   a canvi d’un donatiu mínim de  3 euros.

 Es va donar suport  en  la Master Class Solidària del departament  d’esports de l’Ajuntament de Vilanova del Camí  on es van recaptar 140,32 euros.

El dia 16 de desembre s’ha fet un taller de xapes a la Residència Amavir de Vilanova del Camí pels residents i els seus familiars ,donatiu 1€.

Els professionals del CAP de Vilanova del Camí i la Pediatria Territorial de l’Anoia han muntat una Panera solidària en la quals cadascú ha fet la seva aportació que ha consistit en aliments, articles d’higiene,articles decoració,etc.

Les tires de números es venien a 1euro i avui dia 16 de desembre   a les 12h amb l’ajuda de 4 nens que hi havia en aquell moment al CAP s’ha fet el sorteig el número guanyador que és  el 2430 , si no es presenta el número premiat el dia 22 de desembre  es donarà  la panera al Banc d’Aliments de Vilanova del Camí.

El total de diners recaptats ha estat de 630,07 que ingressarem  compte de la Marató. Estem molt agraïts per la col·laboració ciutadana.

Advertisement
Aquesta entrada ha esta publicada en Informació i notícies, Malalties cróniques, Medicaments i tractaments, Prevenció, Publicacions compartides. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.