Caminada solidària per la Marató de TV3

El 12 de desembre es va  fer la caminada solidària per la Marató de TV3 dedicada aquest any a le Malalties Cardiovasculars, organitzada pel CAP Vilanova del Camí.

Vam  sortir a les 9:30 del CAP on es demanava un donatiu mínim de 3 euros per l’ esmorzar (entrepans i aigua) gentilesa dels comerços de Vilanova del Camí ( F.Haro…) i de l’Ajuntament secció esport de Vilanova del Camí .

El Sr. Francisco Viera va guiar la caminada  i el van  acompañar  dues professionals  del CAP de Vilanova del Camí la Sra.Carolina Nieto i la Sra. Eva Clapés, la sortida va ser  des  del CAP direcció la piscina municipal , seguint el rierol fins la Font de la Noia, seguint un camí ombrejat fins camí de can Bernades, s’han travessat uns camps fins arribar al cami dels Esgavellats, parada a la masia de Can Bernades on es va esmorzar i el camí de tornada va ser   per  Can Bernades fins la zona  del parc fluvial.

Tot i que feia un dia fred  i amenaçava pluja, ha estat un experiència molt amena i van gaudir d’un paisatge de tardor molt bonic.

En aquesta activitat s’han recaptat un total de 36 euros. Us animen a seguir participant en les diferents activitats que portarem a terme durant la setmana de la Marató ( panera solidaria sorteig divendres 16 de desembre , taller xapes Residencia Amavir  divendres dia 16 de desembre de 10:30 a 12h)

Advertisement
Aquesta entrada ha esta publicada en Activitat física, Consells, Excursions i Caminades, Informació i notícies, Prevenció, Publicacions compartides. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.