Espai temàtic: Els Bolets

Amb l’arribada de la tardor, una gran part de la població surt a buscar /collir bolets als boscos, és una activitat tradicional que convé gaudir amb salut i seguretat.

El desconeixement i la confusió amb espècies comestibles d’aspecte semblant fan que cada any, en arribar la temporada de bolets, es produeixin intoxicacions, algunes, fins i tot, mortals.

Per evitar una intoxicació per la ingestió de bolets tòxics és consumir únicament aquells que se sap amb tota certesa de quina espècie són. Si es té algun dubte a l’hora d’identificar-los, cal rebutjar-los.

L’EAP de Vilanova del Camí ha  creat un espai temàtic al passadís principal del CAP de Vilanova per fer un recordatori amb imatges a la població de com collir  i conservar els bolets, com fer-ne un consum segur . Mites falsos i que fer en cas d’intoxicació.

Advertisement
Aquesta entrada ha esta publicada en Activitat física, Alimentació, Consells, Excursions i Caminades, Informació i notícies, Prevenció, Publicacions compartides. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.