XERRADA ALIMENTACIÓ I RISC CARDOVASCULAR

El passat dimecres dia 29 de setembre, dins de la programació d’activitats de la Setmana de la Gent Gran 2022, va tenir lloc una xerrada oberta a la població titulada “Alimentació i risc cardiovascular” al Casal de la Gent Gran.

L’activitat va ser conduïda per la dietista-nutricionista del Centre d’Atenció Primària de Vilanova del Camí i va parlar sobre alimentació, tipus de dietes i mites alimentaris, enfocant-se en la salut cardiovascular amb l’evidència científica més actual. Es va parlar de tant de la prevenció com del tractament de les malalties cardiovasculars, aprofitant el tema de la Marató de Tv3 d’enguany. Van acabar assistint al voltant de 30 persones molt participatives i amb ganes de resoldre dubtes d’alimentació.

Advertisement
Aquesta entrada ha esta publicada en Alimentació, Consells, Malalties cróniques, Medicaments i tractaments, Prevenció, Publicacions compartides. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.