Xerrada d’Alimentació i hàbits saludables en la dona

El passat dia 8 de juny de 2022, al Centre Cívic del barri La Pau de Vilanova del Camí  es va dur a terme una xerrada d’Alimentació i hàbits saludables en la dona en relació al 28 de maig, que es va celebrar el Dia internacional d’acció per a la salut de les dones.

Aquesta activitat la va fer la nutricionista d’atenció primària i comunitària del CAP de Vilanova de l’Institut Català de la Salut Laura Balaguer Orellana i va formar part de l’agenda de salut per a les dones de la Mancomunitat Intermunicipal de la Conca d’Òdena.

Es va parlar de diferents tipus de dietes, de mites i creences al voltant de l’alimentació, com dur a terme una alimentació saludable i tenir bons hàbits, així com de fer un enfocament cap a la salut de les dones. Entre els assistents va haver molt d’interès i es van aclarir diferents dubtes en relació a l’alimentació.

Amb aquesta xerrada s’inicien diferents activitats comunitàries que s’aniran duent a terme mitjançant xerrades, tallers o altres formats, sobre alimentació oberts a la població per tal de millorar la salut a totes les edats.

Aquesta entrada ha esta publicada en Alimentació, Consells, Prevenció, Publicacions compartides. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.