Exercici físic i dones saludables

El dia 27 de maig les professionals de l’EAP Vilanova del Camí Eva Clapés i Pilar Ibáñez han fet una xerrada al casal sobre l’exercici físic  en la que han participat unes quinze persones.

Han definit conceptes activitat física i exercici físic i la importància de mantenir una vida activa i fer exercici físic diàriament i incorporar exercicis de força, elasticitat i equilibri per tal de millorar la qualitat de vida i salut a totes les edats.

S’ha parlat de les bases que han de constar en un   programa d’entrenament per la gent gran i població en general així com la importància de portar una alimentació equilibrada amb tots els seus nutrients pre, durant i post exercici.

I coincidint amb el dia internacional de la dona s’ha parlat del beneficis dels exercici durant l’embaràs, puerperi i menopausa. S’ha recordat que l’exercici físic no te límits d’edat i es pot fer sempre adaptant-se a cada persona. Per acabar s’ha fet una sessió dinàmica d’exercicis per millorar postura, musculació i sol pèlvic. Els assistents han estat en tot moment molt participatius.

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitat física, Consells, Informació i notícies, Prevenció, Publicacions compartides. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.