Programació per motius i La Meva Salut

El CAP de Vilanova del Camí ha col.laborat amb Ràdio Nova al programa Salut des del CAP al mes de març  parlant de la nova programació per motius i La Meva Salut.

L’Alba Holgado Referent de la Unitat d’Atenció a la Ciutadania de l’EAP de Vilanova del Camí  i Dolors Cerezo de la Unitat d’Atenció de  la Ciutadania de l’equip de  Vilanova han parlat de  la nova programació per motius ,una  eina digital que ofereix un nou model de l’atenció a les persones usuàries. Amb el nou sistema, la persona usuària pot triar entre un dels 22 motius que s’han identifitcat com els més freqüents i demanar cita amb el professionalcorresponent.També s’ha parlat d’una altra eina digital, La Meva Salut, que ha estat molt útil durant la pandèmia.

 Us deixem l’enllaç per poder escoltar l’entrevista.

https://www.vilanovainformacio.cat/la-programacio-per-motius-i-la-meva-salut-dues-eines-digitals-que-canvien-el-model-datencio-de-salut-audio/

Aquesta entrada ha esta publicada en Consells, Informació i notícies, Radionova. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.