Caminada Solidària per La Marató de TV3

El passat 14 de desembre es va fer la Caminada solidària per la Marató de TV3 dedicada aquest any a les Malalties Mentals , organitzada pel CAP Vilanova del Camí i amb col.laboració de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, Associació de famililars de’Alzheimer  de l’Anoia (AFADA), Centre excursionista i Casal de la gent gran de Vilanova del Camí.  

Es va sortir a les 9.30 des del CAP, on es demanava un donatiu mínim de 3 euros i es donava un petit obsequi a cada participant (gentilesa del CAP, AFADA, Ajuntament de Vilanova del Camí)  hi han hagut un total de 36 participants. El Sr. Francisco Viera, membre de la colla excursionista de Vilanova del Camí i membre de la junta  del Casal de la Gent Gran, va guiar  la caminada.

Del CAP  l’han acompanyat  dues  professionals  la Sra. Eva Clapes i la Sra. Esther Vazquez i van fer una ruta pels  voltants de Vilanova del Camí gaudint del paisatge de tardor. Van visitar el Mirador de la Conca d’Òdena, la zona dels horts i van visitar el museu de l’Aigua de Rigat. La tornada va ser passejant pel costat del riu.

Ha estat una molt bona experiència, s’ha recaptat un total de 209 euros i 39 cèntims.

Estem molt agraïts de la participació que hem tingut i us animem a seguir participant en les diferents activitats que portarem a terme durant la setmana.

Us deixem l’enllaç a l’article i podcast a Vilanova informació on s’expliquen les diferents activitats per col·laborar amb La Marató:

Aquesta entrada ha esta publicada en Informació i notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.