SALUT DES DEL CAP MAIG 2021

La  Setmana Sense Fum 2021 , que arriba a la seva vint-i-dosena edició, té com a objectius sensibilitzar la ciutadania sobre els beneficis de respirar un ambient lliure de fum, prevenir el consum de tabac entre els joves i promoure l’abandonament de l’hàbit entre les persones fumadores.  

A causa de la pandèmia, algunes activitats que es feien en el marc  de la setmana sense fum no es van poder fer i aquest any 2021 les hem volgut recuperar.

Aquest mes de maig col·laborem amb el programa de radio  Nova Salut des del CAP parlant de la setmana sense fum i de les activitats que portarem a terme com es espai temàtic a la recepció del CAP i el VII concurs de dibuixos adreçat als nens i nenes de Vilanova del Camí de P3 a 6è de primària.

Pilar  Ibañez, infermera i referent en el tema del tabac de l’EAP de Vilanova del Camí, us deixem el link  per poder escoltar.  

Aquesta entrada ha esta publicada en Adiccions, Consells, Informació i notícies, Prevenció, Publicacions compartides, Radionova, Salut comunitària, Salut des del CAP. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.