CONCURS DIBUIXOS SETMANA SENSE FUM 2021

L’EAP de Vilanova del Camí ha col·laborat amb la XII Setmana  Sense  Fum  realitzant  un espai temàtic a la recepció del CAP, utilitzant  el lema d’aquest any : Deixar de fumar, la teva altra vacuna i s’ha organitzat el 7è concurs de dibuix.

L’any passat no es va poder portar a terme  per la pandemia i enguany la recollida dels dibuixos no s’ha pogut realizar  com de costum , ja que s’han hagut de pendre  mesures de seguretat  per evitar la covid.

Els dibuixos s’han enviat via e- mail a la nostra  adreça electrónica i els hem penjat al blog del CAP, la comissió de la Setmana Sense Fum   formada per metges, infermeres, atenció al ciutadà i terapeuta ocupacional han format el jurat per  escollir als guanayadors.

 El passat 31 de maig , coincidint amb el dia Mundial Sense Tabac , la Dra. MªJosé  Garcia, directora del centre va fer l’entrega dels premis a l’exterior del CAP .

Es van entregar 3 premis , i un d’especial.

Un premi per la categoría de (P3 a P5)                                  Núria Roig Gumà de P3

Un premi per la categoria de ( 1r a 3r de primària)           Zoe Santano Vallejo  1r primària

Un premi per la cegoria de(  4t a 6è de primària )             Pablo Macias Davila 5è primària

Premi especial:  Biel Paino Prat (3r primària)

Aquest any per gentilesa de l’Ajuntament de Vilanova del Camí  tots els nens que han participat al concurs han rebut  un obsequi.

Des de l’EAP de Vilanova del Camí volem agrair la participació de tots els nens i nenes i la col·laboració de l’Ajuntament, Ràdio Nova, Fotografia y Book’s, FAES FARMA, Supermas i Abacus.

Enhorabona als guanyadors!

Aquesta entrada ha esta publicada en Adiccions, Informació i notícies, Pediatria, Prevenció, Publicacions compartides, Salut comunitària. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.