A Vilanova del Camí s’han iniciat les caminades saludables del 2020

Dilluns dia 27 de gener,  com sempre el quarts dilluns de mes,  es va dur a terme la caminada saludable organitzada pels professionals de la salut del Centre d’Atenció Primària de Vilanova del Camí.

En aquesta ocasió van ser quasi la trentena els i les caminaires que es van unir a l’activitat, en un matí d’hivern prou plàcid  després del pas la semana anterior del temporal  “Glòria” per terres catalanes.

A causa però de la gran quantitat de fang que aquest ha deixat, es va escollir en aquesta ocasió un recorregut semi-urbà que va ser d’uns 8 km,  amb poc desnivell i que va agradar també molt.  L’anada des de can Titó, per camp, fins a la zona de can Passanals de Montbui,  i la tornada a la vora del riu Anoia  (tot observant els efectes de l’aiguat)  pel carrer del Rec d’Igualada.  En aquesta ocasió les persones acompanyants foren la infermera Marisol Oliva i l’administrativa Vero Cano,  amb el sempre inestimable ajut del sr Fancesc Viera, de la Colla Excursionista de Vilanova del Camí.

DSCN0621[1]

La companyonia i l’activitat física són beneficioses per a evitar malalties, tant a nivel físic com mental, i cada vegada hi ha més estudis que demostren que també ajuda a millorar malalties ja existents.  Com també es va demostrant que tenir una bona xarxa de relacions amb altres persones evita emmalaltir.

Cal, doncs, que cadascú trobi el seu moment mínim dues o tres vegades a la setmana per a fer exercici físic, adaptat a les seves possibilitats i al seu gust.

La propera,  dilluns 24 de febrer a 2/4 de 10 al mateix CAP.  Hi esteu convidats.

DSCN0618[1]

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitat física, Excursions i Caminades, Informació i notícies, Prevenció, Salut comunitària. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.