ES MANTÉ UNA NODRIDA ASSISTÈNCIA A LES CAMINADES SALUDABLES MENSUALS DE VILANOVA DEL CAMÍ: ARA FINS AL GENER

De nou, i com cada mes, el dilluns dia 25 de novembre va tenir lloc la Caminada Saludable que organitzen els professionals de la salut del Centre d’Atenció Primària (CAP)  de Vilanova del Camí.  En aquesta ocasió van ser més d’una vintena els i les caminaires que es van afegir a posar en pràctica l’activitat física per millorar la seva salut.

De nou alguns/es provaven l’activitat per primera vegada, per la qual cosa es va acomplint l’objectiu d’acostar l’activitat a la població perquè observin els beneficis que té tant per a la seva salut física com també psíquica i emocional, ja que gràcies a aquest exercici a l’aire lliure, si es fa de manera continuada, es poden prevenir una gran quantitat de malalties   (i no només les derivades de l’obesitat i el sobrepès).

Amb l’inestimable habitual guiatge del sr Francesc Viera i en un matí molt agradable per a un mes de novembre,  la ruta va passar per la Font del Caragol i la Font Trobada, entre altres indrets.   En un punt elevat es va fer una explicació sobre les muntanyes que envolten la conca d’Òdena, i l’origen hídric de la zona de quan Igualada es deia Aqualata, perquè era un llac,  l’erosió del qual l’ha configurat tal i com la veiem ara.

DSCN0330

Durant el període nadalenc no es farà la caminada, per tant us emplacem ja per al 2020. La propera “Caminada Saludable” serà DILLUNS DIA 27 DE GENER, també amb acompanyament d’una infermera del CAP i un /a altre/a professional de salut de l’Equip d’Atenció Primària (EAP).  Sortida a 2/4 de 10 del matí del mateix CAP. No cal inscripció prèvia.

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitat física, Consells, Excursions i Caminades, Informació i notícies, Prevenció, Salut comunitària. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.