GUARDÓ PER A PROFESSIONALS DE LA SALUT DE L’EQUIP D’ATENCIÓ PRIMÀRIA DE VILANOVA DEL CAMÍ

La 1ª Jornada de Dermatologia de l’Hospital d’Igualada celebrada el dissabte 9 de novembre, que comptava amb participació de metges/esses i infermers/es tant d’atenció primària com d’atenció hospitalària, va ser una intensa jornada de treball de matí i tarda on es va aprendre i compartir molta informació útil per als assistents.

Durant la tarda es van presentar cassos clínics. La infermera de l’EAP Vilanova del Camí: Marisol Oliva va ser l’encarregada d’explicar una de les dues experiències. El cas va ser realitzat conjuntament amb la infermera Sandra Moreno i la metgessa Verónica Venteo.

_DSC3237

La presentació del cas, sota el títol “Be water my friend”, va voler ressaltar el fet que (com dóna a entendre la famosa frase de l’actor Bruce Lee) és molt positiu i bo per als nostres usuaris/usuàries que ens puguem adaptar a les seves circumstàncies quan volem millorar la seva salut. Com l’aigua, que agafa la forma del recipient on està, les infermeres i la metgessa autores de la presentació vàrem compartir el cas d’una senyora d’avançada edat que va poder tractar-se un carcinoma sense sortir del seu domicili, gràcies a la col·laboració de la família i del metge referent de dermatologia de l’EAP Vilanova del Camí.

La satisfacció va ser gran veient la bona acollida que va tenir entre el públic, i encara més en rebre un dels tres guardons que es donaven als millors casos clínics.

IMG-20191125-WA0008

Aquesta entrada ha esta publicada en Informació i notícies, Tractaments. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.