DIA MUNDIAL DE LA DIABETIS

Amb motiu del dia mundial de la diabetis que aquest any té com a tema “Diabetis i Família” des de l’Adc delegació de l’Anoia hem organitzat una Jornada on tota la família pot venir a gaudir de les activitats preparades per aquest dia tan especial per totes aquelles persones que conviuen amb la diabetis i els seus familiars. Aquesta jornada serà el pròxim dissabte dia 16-11-2019 de 10h a 14h a la Sala d’actes de la Biblioteca Central d’Igualada a la plaça de Cal Font s/n.

cartells dia mundial de la diabetis 2019

Amb motiu d’aquest dia Mundial (14-11-2019) en els diferents centres de salut (Hospital, CAP Nord, Ambulatoris) i centres sociosanitaris (FSJ i CSSI) podeu trobar les diferents activitats que s’emmarquen en aquest dia, tals com murals, postres especials, caminades, tallers de cuina, xerrades i preparació dels llaços…

El mateix dia 14-11-2019 i fins al dia 16-11-2019 serà il·luminada la façana de l’Ajuntament en blau per commemorar aquest dia. Nosaltres assistirem a la il·luminació per fer-nos la foto i tu assistiràs???
També aquest dia i amb col·laboració amb el CSSI realitzarem dues xerrades on explicarem i donarem un espai per com hem d’actuar davant d’una persona que pateix diabetis i el tractament a seguir.
El mateix dia 14-11-2019 us recordem que realitzem la xerrada de la mà del Guillem Jabardo (Fisioterapeuta) que ens explicarà com podem entrenar la nostra força per fer una adhesió correcta a l’activitat física.
També us llencem aquest repte i us encoratgem a omplir les xarxes socials amb el llaç blau per commemorar aquest dia, nosaltres el dia 16 disposarem de llaços perquè us feu la foto. I així omplim les xarxes perquè es vegi que l’Anoia es mou!!! Nosaltres ens mourem i tu ho faràs!!!

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitat física, Consells, Informació i notícies, Malalties cróniques, Prevenció, Salut comunitària. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.