CAMINADES SALUDABLES A VILANOVA: ES VAN ACOMPLINT ELS OBJECTIUS D’ACOSTAR L’ACTIVITAT FÍSICA COM A GENERADORA DE SALUT

De nou i com cada mes, el dilluns dia 27 d’octubre va tenir lloc la Caminada Saludable que organitzen els professionals de la salut del Centre d’Atenció Primària (CAP)  de Vilanova del Camí.  En aquesta ocasió van ser una vintena els i les caminaires que es van afegir a posar en pràctica l’activitat física per millorar la salut, alguns dels quals provaven l’activitat per primera vegada.

Amb l’inestimable habitual guiatge del sr Francesc Viera i en un matí emboirat però calorós la ruta es va dirigir des de Can Titó cap al monòlit recentment estrenat a la zona de Can Bernades, en recordança del vilanoví i molt apreciat pels muntanyencs Josep Mateu que allí traspassà durant la caminada nocturna de la festa Major fa uns anys.

DSCN0495[1]

De tornada el grup es va apropar a l’anomenada “Serra de la Ronya”  i passant per Les Parellades, es va arribar de retorn al nucli urbà,  amb la satisfacció de la feina ben feta i una matinal passada en bona companyonia, rialles i exercici físic, imprescindible per evitar la majoria de malalties especialment les derivades de la inactivitat i el sobrepès.

La propera “Caminada Saludable” serà DILLUNS DIA 25 DE NOVEMBRE, també amb acompanyament d’una infermera del CAP i un/a altre/a professional de salut de l’Equip d’Atenció Primària (EAP).  Sortida a 2/4 de 10 del matí del mateix CAP. No cal inscripció prèvia.

DSCN0491[2]

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitat física, Consells, Excursions i Caminades, Informació i notícies, Prevenció, Salut comunitària. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.