Taller cuidem al cuidador

Cuidar-se és necessari per cuidar els altres. La  salut física i emocional condiciona la qualitat i l’efectivitat de l’atenció que s’ofereix  .

El passat dia 3 i 5 de juny de 9:30 a 11:30  hem portat a terme al CAP de Vilanova del Camí El taller: cuidem al cuidador, dirigit a cuidadors informals de pacients que tenim a atenció domiciliària del municipi  , els professionals del centre que han impartit les xerrades són : la infermera Pilar Ibáñez , Dra.Maritza Hernandez i la treballadora social Eva Clapés.

Els temes tractats:

  • Alimentació
  • Prevenir accidents i lesions
  • Gestionar les emocions
  • Descans
  • Informació recursos socials

 

DSCN03541

El grup ha estat molt participatiu i amb ganes d’aprendre, molt satisfets per la iniciativa del centre al fer aquest taller. Ens han transmès que almenys una vegada a l’any voldrien que hi hagués un espai  d’aquest tipus per tal de poder resoldre dubtes. Que els temes tractats han estat suficients i que de moment no en demanen d’altres .

Ens han dit que a l’iniciar-se en ser cuidador es van trobar que no tenien eines suficients i que els hagués agradat tenir aquesta informació i el suport necessari per començar en aquesta etapa de la seva vida .

DSCN0360

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Consells, Informació i notícies, Malalties cróniques, Prevenció, Salut comunitària. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.