Salut i escola maig 2019

Durant els dies  17 i 24 de maig (aquest coincidint amb la setmana sense fum) es van portar a terme per les infermeres Camino Zabalza, Carla Gonzalez,  Amalia Gene i Olga Musarro  les xerrades  sobre tabac dirigides als alumnes de  1r ESO de l’IES Institut Pla de les Moreres.  Els alumnes van participar de manera activa  i també es va fer un experiment de com afecta el fum del tabac als nostres pulmons.

 

Els dies 22 i 29 de maig de 2019 la referent de salut i escola  infermera Carolina Grado, acompanyada de les infermeres Dolors Solé i Sandra Moreno   del CAP de Vilanova del Camí i un estudiant de 4t Grau Infermeria de Lleida, dins les activitats de Salut i Escola, van portar a terme  la 3a xerrada sobre l’afectivitat sexual, les malalties de transmissió sexual i l’ús correcte del preservatiu als alumnes de 2n ESO de  l’IES Pla de les Moreres .

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Adiccions, Consells, Informació i notícies, Pediatria, Prevenció, Salut comunitària. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.