NOVA “CAMINADA SALUDABLE” MENSUAL ORGANITZADA PEL CENTRE D’ATENCIÓ PRIMÀRIA DE VILANOVA DEL CAMÍ

En aquesta nova edició de la caminada saludable del dilluns 27 de maig la vintena de participants, usuaris i usuàries del centre d’atenció primària (C.A.P) varen gaudir d’un matí fent salut, practicant activitat física a l’aire lliure i en grup.  No només dóna beneficis a nivell del nostre cos sinó que es generen emocions positives que ajuden també la nostra ment a millorar certs problemes de salut.

El bon temps va acompanyar aquesta activitat matinal que, amb sortida des del mateix C.A.P.  ens va portar cap a la tan estimada zona fluvial, enfilant muntanya amunt passant per Can Peregrí. A l’entorn de Can Bernades es va variar una mica el recorregut a causa del fang per la pluja dels darrers dies.

En Francesc Viera ens va delectar amb explicacions sobre l’estat dels diferents cultius de cereals, tan malmesos a causa de la llarga sequera d’aquest hivern i part de la primavera.  Es va tornar per Les Parellades i la font de la Gitana fins a la zona del cementiri de Vilanova del Camí i Can Titó.

Durant la caminada, les dues infermeres acompanyants dels caminaires varen facilitar orientació i petites informacions per seguir promocionant l’activitat física com a eina de manteniment i millora de la salut.  Les organitzadores doncs fan una bona valoració de la jornada i volen agrair als/a les participants la seva assistència, convocant per al DILLUNS DIA 17 DE JUNY la propera caminada que deixarà pas a una posterior aturada estiuenca.

Aquesta entrada s'ha publicat en Activitat física, Excursions i Caminades, Informació i notícies, Salut comunitària i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.