Vaga d’Atenció Primària del 26 al 30 de novembre

NOTA DE PREMSA  DEL GENERALITAT DE CATALUNYA

Arran de la convocatòria de vaga als centres de salut de Catalunya, el Departament de Salut recomana als ciutadans que, en cas de tenir una visita concertada, es truqui el mateix dia de la visita o es vagi personalment al centre per confirmar si es podrà fer. Les visites que no es puguin fer, es programaran de nou. Es poden tornar a concertar a través del telèfon, per internet o presencialment.

Recordem que els serveis mínims decretats són els següents:

Es garanteix el funcionament normal a:

  • Serveis d’urgències dels centres d’urgències d’atenció primària (CUAP), punts d’atenció continuada (PAC) programa d’atenció domiciliària i equips de suport (PADES) i hospitals.
  • Unitats especials: unitats de cures intensives, unitats de vigilància intensiva, unitats coronàries, unitats d’hemodiàlisi, neonatologia, parts i tractaments de radioteràpia i quimioteràpia.
  • Atenció als malalts ingressats.
  • Activitat quirúrgica inajornable i tractaments de radioteràpia i quimioteràpia en situacions urgents i de necessitat vital.
  • Transport sanitari per atendre totes les urgències, el tractament oncològic, diàlisi i oxigenoteràpia així com sistemes d’emergència.

El Departament de Salut està fent tot el possible per aconseguir que es desconvoqui la vaga i, en cas que finalment es faci, que tingui la menor afectació possible sobre la ciutadania.

Enllaç a la nota de premsa: https://govern.cat/salapremsa/notes-premsa/312342/ 

Aquesta entrada ha esta publicada en Informació i notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Vaga d’Atenció Primària del 26 al 30 de novembre

  1. Retroenllaç: Vaga d’Atenció Primària del 26 al 30 de novembre | EAP Plaça Catalunya

Els comentaris estan tancats.