Cainada saludable d’octubre

EL TEMPS VA ACOMPANYAR EN LA CAMINADA SALUDABLE DEL MES D’OCTUBRE DE VILANOVA DEL CAMÍ

De nou les infermeres del Centre d’Atenció Primària de Vilanova del Camí varen acompanyar els usuaris i les usuàries en una activitat per promocionar l’activitat física i millorar la salut, tant mental com física.

La matinal va ser agradable com sempre per la bona companyia, però també gràcies a la bona temperatura i la presència del sol, com bé sabeu, és important de prendre amb mesura perquè el nostre cos pugui fabricar correctament la vitamina D, necessària per a la bona salut del nostre sistema osteomuscular.

La ruta va ser en aquesta ocasió més propera a la zona Est del municipi, circular com sempre i de quasi 10 km  i de la qual varen gaudir tots i totes les assistents.  Passant per la zona propera a l’Escola Gabriel Castellà   (poc coneguda i amb una petita pista poliesportiva a l’aire lliure)  es va anar a la Creu del Maginet, a la vora del riu Anoia, per enfilar cap a la Font Trobada i , de tornada, entrar pel Parc Fluvial.   Les generoses pluges dels darrers dies el tenen ben ufanós.

Com és habitual agraïm l’assistència a les persones participants, i al Sr. Francesc Viera, en particular, que fa el disseny de la ruta.

Us esperem a la propera caminada que será el dilluns dia  26 de novembre, amb sortida també a 2/4 de 10 del matí des del mateix CAP.

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Informació i notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.