Una trentena de persones participen en la “Caminada Saludable” del CAP Vilanova del Camí

Des de fa un any s’organitza aquesta activitat de manera mensual per promocionar l’activitat física com a estil de vida per mantenir i millorar la nostra salut, tant física com mental.

En aquesta edició del dilluns 28 de maig vàrem disfrutar de la participació de més 30 usuaris i usuàries del centre d’atenció primària, alguns d’ells també usuaris i usuàries de les activitats de promoció de la salut mitjançant l’activitat física que organitza el Servei d’Esports de l’Ajuntament del municipi.

Els núvols, tan presents en els darrers mesos, van acompanyar aquesta activitat matinal que, amb sortida des del mateix CAP,  ens va portar cap a la zona del mirador per visitar el Pla de Rigat i gaudir de la gran quantitat d’aigua que porta la riera aquest any.

Un cop feta una glossa històrica del casalot del Molí de Rigat, antigament museu i actualment tancat, es va seguir a la vora del riu Anoia fins als Moletons, i per la zona dels Horts.  Uns quants ànecs (alguns amb les seves cries)  ens varen delectar la caminada.

Volem agrair la col·laboració fidel del Sr. Francesc Viera, que ens ajuda en la ruta, i per suposat a tots i totes les participants en la caminada.

La propera serà també en dilluns, el 25 de juny, i després obrirem un parèntesi estival.

 

 

 

Anuncis
Aquesta entrada ha esta publicada en Informació i notícies. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.