Programa Cuidador Expert: Cuidadors amb Demències

El proper dimecres 25/04/18 al CAP de Vilanova del Camí es posarà en marxa el programa del Cuidador Expert de Cuidadors amb Demències que s’emmarca en una línia de prevenció i atenció a la cronicitat per a millorar la qualitat de vida dels cuidadors i la seva convivència amb la persona que cuiden.

Per aquest motiu  Sandra Moreno, infermera i Eva Clapès, Treballadora Social del CAP Vilanova del Camí, que formen part del Programa Cuidador Expert, han participat en el programa “La carmanyola” de Ràdio Nova amb l’objectiu d’informar als vilanovins en que consisteix aquest projecte.

Us deixem l’enllaç  de l’entrevista: https://www.ivoox.com/25519180

El Programa té com a finalitat mitjançant l’intercanvi de coneixements i experiències del cuidador expert amb la resta de cuidadors promoure canvi d’hàbits que millorin la seva qualitat de vida i la convivència amb la persona a la que cuida.

El cuidador expert seleccionat, mitjançant el intercanvi de coneixements i l’experiència pretén aportar a la resta de cuidadors assistents al programa:

  • Suport en el maneig i cura del seu familiar.
  • Millorar la seva qualitat de vida com a cuidadors.
  • Millorar la eficàcia de l’atenció.
  • Aprendre a identificar el grau de sobrecàrrega.
  • Incidir en aspectes de salut del cuidador i aconseguir una major implicació i satisfacció.

Aquest programa començarà amb una sessió informativa el pròxim dimecres 25 de abril a les 10:30h al CAP de Vilanova del Camí i tindrà una durada de 9 sessions durant 9 setmanes consecutives tots els dimecres al matí de 10:30 a 12h.

Anuncis
Aquesta entrada s'ha publicat en Malalties cróniques i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.