Caminada saludable 03/04/2017 – CAP Vilanova del Camí

El passat dilluns 03/04/2017 es va realitzar la caminada saludable organitzada des del CAP Vilanova del Camí  i el Servei d’Esports de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, amb motiu del “Dia mundial de l’activitat física”.

La participació va ser un èxit, el grup estava format per unes quaranta persones. La caminada va ser dirigida per l’excursionista Francisco Viera i acompanyada per  les nostres infermeres Pilar Ibáñez i Marisol  Oliva, Maite Cámara del Servei d’Esports de l’Ajuntament de Vilanova del Camí  i  Protecció Civil que va vetllar per la seguretat dels participants.

Abans d’iniciar el recorregut, es va obsequiar als participants amb una poma i un plàtan, per gentilesa de Casa Ametller i també amb material informatiu del programa PAFES del departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.  El recorregut es va iniciar al CAP Vilanova del Camí i va seguir en direcció al Centre d’Innovació, es va fer una volta a l’entorn de Vilanova del Camí pel Torrent de Castellolí, Museu del Rigat, Moletons, Ecovilanova i Parc Fluvial.

Aquestes caminades saludables s’organitzen des del CAP per donar conèixer a la població els beneficis de vèncer el sedentarisme per millorar la salut, tant física com mental i emocional.

S’espera repetir l’activitat el mes de maig, i està previst realitzar-les amb més freqüència. Pròximament us informarem.

Agraïm, com és habitual, l’acompanyament del Sr Francesc Viera, de la Maite Cámara i de Protecció Civil. A Elena Estrada per les fotografies i en especial a Casa Ametller, per la seva col·laboració amb les peces de fruita.

Us mostrem la caminada en fotografies;

Aquesta entrada s'ha publicat en Excursions i Caminades i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.