Sessions informatives sobre el document de voluntats anticipades al CAP Vilanova del Camí

dva1_editora_17_286_1El document de voluntats anticipades (DVA) són les instruccions que una persona major d’edat, lliurement, adreça al seu metge o metgessa per tal de que es tinguin en compte quan la persona es troba en una situació en que les circumstàncies no li permetin expressar la seva voluntat.

L’objectiu del DVA és mantenir el respecte a les decisions personals dels pacients i augmenta la seguretat dels professionals sanitaris a l’hora de respectar-les.

El DVA promou el principi ètic i legal de l’autonomia de la persona malalta a l’hora de prendre decisions relatives a la seva salut, fins i tot quan aquesta ja no pot decidir per si mateixa.

Els professionals de l’EAP Vilanova del Camí hem organitzat dues sessions informatives adreçades a la ciutadania, per conèixer en què consisteix el DVA, com s’implementa i quins tràmits s’han de seguir.

La primera sessió serà el 08/06/16 a les 15:30 , la durada serà d’una hora i mitja aproximadament i es faran a la sala de formació del CAP Vilanova del Camí

Les sessions són obertes a tothom, us esperem!

Aquesta entrada s'ha publicat en Informació i notícies i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.